Nieuws

Voor of tegen pensioen plus fysiotherapie

In de Algemene Ledenvergadering (ALV) van 26 november 2014 hebben de leden van het pensioenfonds Fysioptherapie besloten tot het houden van een stemronde. De toekomst van de BasisPlusregeling stond op de agenda van deze ALV. Tegenstanders van de BasisPlusregeling willen minder premie betalen. Voorstanders van de BasisPlusregeling waarderen de hogere opbouw, waardoor de regeling een volwaardiger pensioen oplevert.

Willen we de BasisPlusregeling vervangen door de Basisregeling? Daar gaat de stemming in mei over. Binnenkort lees je hier meer over in de Fysiopensioen. Houdt ook de website in de gaten. We vinden het belangrijk dat je weloverwogen kiest voor een pensioenregeling die goed is voor onze beroepsgroep en voor jezelf. lees verder

Top vacatures

Over ons

Vacature Fysiotherapie is uw vacaturesite voor alle Fysiotherapie vacatures.
Werkzoekende:
Plaats gratis je cv en reageer gratis op vacatures. 
Werkgevers:
Plaats en beheer voor slechts €25,= eenvoudig en snel uw eigen vacatures. De vacatures worden direct doorgeplaatst op vacature-sites, facebook, twitter. U vindt snel de juiste kandidaat. lees verder