Nieuws

Feitencheck: voldoende fysiotherapie, logopedie en verloskundige zorg beschikbaar

De Nederlandse Zorgautoriteit (NZa) onderzocht of zorgverzekeraars met voldoende fysiotherapeuten, logopedisten en verloskundigen een contract sluiten. De feiten laten zien dat alle inwoners van Nederland - ook in de dunbevolkte gebieden - binnen een redelijke termijn en redelijke reistijd naar een zorgaanbieder kunnen gaan waar hun zorgverzekeraar een contract mee heeft.

Veel fysiotherapeuten, logopedisten en verloskundigen zijn het niet eens met de manier waarop de contracten worden afgesloten door de zorgverzekeraars. Deze zorgaanbieders vinden dat de tarieven te laag zijn en dat de zorgverzekeraars geen ruimte geven om te onderhandelen. De vrees bestond dat hierdoor te weinig contracten zouden worden afgesloten en er onvoldoende zorg beschikbaar zou zijn voor wie dat nodig heeft. Dat blijkt niet het geval. lees verder

Top vacatures

Over ons

Vacature Fysiotherapie is uw vacaturesite voor alle Fysiotherapie vacatures.
Werkzoekende:
Plaats gratis je cv en reageer gratis op vacatures. 
Werkgevers:
Plaats en beheer voor slechts €25,= eenvoudig en snel uw eigen vacatures. De vacatures worden direct doorgeplaatst op vacature-sites, facebook, twitter. U vindt snel de juiste kandidaat. lees verder