Nieuws

Ondersteuning bij het lopen na beroerte kan helpen energie te besparen

Balansondersteuning voor mensen met een beroerte kan bijdragen aan het verlagen van de extra energie die het hen kost om te lopen. Ook voor gezonde mensen kost het energie in balans te blijven tijdens het lopen, maar bij mensen die een beroerte hebben gehad, lijkt het er op dat het in balans blijven meer energie kost. Zij verbruiken ongeveer dezelfde hoeveelheid energie als gezonde mensen wanneer deze een uitdagende balanstaak uitvoeren. Dit komt mogelijk door minder effectieve strategieën om de balans te handhaven, bijvoorbeeld doordat bepaalde spieren extra actief zijn, wat meer energie kost. Dit blijkt uit het promotieonderzoek van Trienke IJmker. lees verder

Top vacatures

Over ons

Vacature Fysiotherapie is uw vacaturesite voor alle Fysiotherapie vacatures.
Werkzoekende:
Plaats gratis je cv en reageer gratis op vacatures. 
Werkgevers:
Plaats en beheer voor slechts €25,= eenvoudig en snel uw eigen vacatures. De vacatures worden direct doorgeplaatst op vacature-sites, facebook, twitter. U vindt snel de juiste kandidaat. lees verder